ТОП 15 розваг Дніпра для незвичайного відпочинку

11.07.2023

Дніпро настільки яскраве і круте місто, що перераховувати його гідності можна нескінченно. Найдовша набережна в Європі, захоплюючі локації та маса розваг.

Забудьте про нудних вихідних і примітивному дозвіллі. Дніпро наповнений розважальними можливостями на будь-який смак і гаманець. Кожен уїк-енд можна пробувати щось нове і яскраве.

Зголодніли за крутим емоціям? Спеціально для Вас ми зібрали ТОП 15 розваг для активного і незвичайного дозвілля в Дніпрі.

1) Гра в боулінг

Як поєднати відпочинок і спорт? Легко! Відправляйтеся в боулінг-клуб і покажіть майстер-клас по Страйк. Невимушена атмосфера, жарти і спортивний азарт неодмінно допоможуть відволіктися від рутинних буднів в офісі.

До речі, в клубі "Фа-сіль" крім боулінгу можна ще і в караоке заспівати. Так що збирайте веселу компанію друзів і не забудьте забронювати доріжку для гри заздалегідь.

Адреси: вул. Глінки, 2 "Медісон", вул. Столярова, 1 "Панорама", вул. Боброва, 1 "Фа-соль".

2) Відвідування квест кімнати

Відвідування квест кімнати - це унікальна можливість зануритися з головою в захоплюючу атмосферу і зарядитися позитивними емоціями! Кожен з нас любить пригоди, особливо коли можна спробувати щось незвичайне, чого не можна відчути в реальному житті.

Ви можете пограбувати наркобарона, відвідати лігво маніяка, врятувати світ від ядерної війни або обчистити піратське судно. Компанія XRoom - це 29 крутих сценаріїв в Дніпрі для незабутнього відпочинку командами від 2 до 6 осіб. А ще можна весело пограти в квест гру "хованки в темряві" компанією до 13 учасників.

Адреси: пр. Д. Яворницького, 54, вул. Половицька, 5, вул. Шевченко, 59, вул. Гоголя, 19, вул. Коцюбинського, 2/4, вул. Троїцька, 9. 

3) Відвідування клубу віртуальної реальності

Місце, де за одну годину можна політати над містом, спуститися на лижах з гір і пограти в пейнтбол - це клуб віртуальної реальності. Цифрові технології дозволять розслабитися і весело провести час як дітям, так і дорослим. Ви отримаєте дивовижну можливість за хвилину опинитися в найвіддаленіших куточках планети і взаємодіяти з нереальними персонажами.

Якщо хочете отримати драйвові емоції і круто відпочити, то звертайтеся в клуб CUBE в Дніпрі. Кращі сценарії й сучасне обладнання чекають Вас цілий рік.

Адреса: вул. Повітрофлотська вулиця, 2А -  VR NARAYONI. Тел: 0934268163

4) Катання на каяках чи байдарках

Катання на каяках по Дніпру - незабутня пригода, де Ви зможете розслабитися в оточенні природи. Рекомендуємо вибирати вечірні маршрути, бо у Вас з'явиться можливість зустріти захід на воді. А це дійсно варте видовище!

Зазвичай прогулянка на каяках займає пару годин. За цей час Ви зробите сотню чудових кадрів і просто відпочинете душею від міського шуму.

Графік роботи: з березня по листопад катання проводить безліч компаній по організації дозвілля в Дніпрі. Тел: 0962728040

5) Перегляд кіно просто неба 

Душевні посиденьки під світові шедеври кіно - що може бути краще в теплий льотний вечір? Запасайтеся улюбленою їжею і напоями, обов'язково прихопіть парочку пледів і відпочиньте в колі найближчих людей.

Дивитися фільми під зоряним небом в оточенні природи - це справжня насолода. Такий відпочинок припаде до душі не тільки романтикам і закоханим парочкам, а й шумним компаніям давніх друзів. А якщо раптом погода вирішить змінити Ваші плани, то пам'ятайте: кінотеатри Дніпра з радістю відчинять свої двері навіть опівночі.

Адреси: вул. Макарова, 27а парк "Зелений гай" та ін. Д. Яворницького, 95 парк Л. Глоби. Літні кінотеатри працюють в теплу пору року в другій половині дня.

6) Катання на вейкборді та водних лижах

Для любителів екстриму та адреналіну в Дніпрі працює унікальний комплекс, де можна незабутньо відпочити і кайфонути. Щодня, в теплу пору року, Ви можете драйвово провести час з друзями, підкоряючи водну стихію. Катання на водних лижах або вейкборді - це струс для організму і нереальний заряд позитиву! Всього за кілька відвідувань Ви зможете навчитися базовим трюкам і навіть виходити на трампліни.

Sentosa Cable Park - місце, де вийти відмінно поєднати крутий відпочинок і заняття спортом. А отримані враження надихнуть на нові досягнення.

Адреса: вул. Набережна Перемоги, 37Б.

Графік: з квітня по жовтень з 12:00 до 19:00.

7) Катання на лижах чи сноуборді

Хочете активно і весело відпочити в холодну пору року? В самому серці Дніпра розташовується відмінний гірськолижний спуск, де можна незабутньо провести час. Відточуйте трюки на трамплінах, робіть круті кадри на тлі засніженої природи та просто насолоджуйтеся крутою атмосферою разом з друзями. Спорядження можна орендувати за місцем, а також є можливість замовити навчання гірськолижному спорту.

Парк розваг "Лавина" - дивовижне і універсальне місце. Завітавши сюди в будь-який час року Ви знайдете заняття до душі. У зимовий час - це як шматочок "Буковелі" в самому центрі Дніпра, а влітку - драйвовий майданчик для концертів просто неба і дискотек до світанку.

Адреса: вулиця Космічна, 20.

8) Політ в аеротрубі

Навіть якщо в дитинстві ви не мріяли бути космонавтом, політ в аеротрубі FlyTime у Дніпрі (одній із найкращих в Україні) варто спробувати заради відчуття невагомості та можливості злетіти до 6 метрів у висоту (з інструктором). Емоції під час екстриму будуть зашкалювати!

Адреса: вул. Маршала Малиновського, 2 (ТРЦ "Вавилон").

Тел: 0962728040

9) Майстер-клас із гончарства

Тисячоліттями технологія гончарства не змінювалася. І ви можете відчути неймовірну енергетику процесу особисто: створіть авторську річ за допомогою 4-х стихій - землі, води, повітря та вогню. Таку точно не купити в жодній галереї світу! А ще це дуже заспокійливий відпочинок: рівень стресу зменшується з кожним поворотом гончарного кола...

Що будете робити з глини? Вирішіть на місці з майстром - він подбає про те, аби у вас вийшов справжній шедевр.

Адреса: вул.Січеславська Набережна, 15 а (майстерня "Добре коло").

Тел: 0962728040

10) Прокат сапів

Гребти веслом, стоячи на сапі, для новачка здається якимось нереальним екстримом! Але не мине й 20-30 хвилин, як ви зрозумієте всю принадність цього активного процесу - лише ви, річка і ваш із нею діалог... До того ж, це ще й приємне тренування всіх м'язів на свіжому повітрі.

Чи варто говорити про неймовірні фотографії та відео, які можна зробити на відпочинку?

Адреса: Набережна Перемоги (територія яхт-клубу "7 вітрів").

Тел: 0962728040

11) Прогулянка на яхті або катері

Хіба може бути щось прекрасніше, ніж сидіти на палубі, попиваючи холодне шампанське, і милуватися заходом сонця? І для такого відпочинку зовсім не треба бути спадкоємним принцом Персії - достатньо замовити розваги в Дніпрі на яхті або катері.

Краса природи, свіже повітря, близькі люди поруч - і ваш відпочинок буде незабутнім.

Адреса: вул.Набережна Перемоги (територія яхт-клубу "7 вітрів").

Тел: 0962728040

12) Покатушки на мотоциклах ендуро

Справжня знахідка для дорослих любителів активного відпочинку! Ендуро - круті мотоцикли, призначені для їзди складним рельєфом. Відчуйте, як під час їзди бездоріжжям у вухах свистить вітер, а очі наповнюються... щастям.

Щасливчики, які вже покаталися на ендуро, стверджують: кілька годин екстремального відпочинку заряджають енергією на тижні!

У прокаті 10 сучасних мотоциклів потужністю 250 "кубиків".

Адреса: с. Обухівка (за 19 км від Дніпра).

Тел: 0962728040

13) Стрибок із труби (роупджампінг)

Чудова можливість нарешті позбутися страху висоти та відчути себе впевненіше! Будемо здійснювати стрибок із висоти 75 метрів. При цьому безпека в пріоритеті: всі мотузки та кріплення, що використовуються під час стрибка, дублюються.

Роупджампінг - класика активного відпочинку: розвага, про яку ви будете ще довгі місяці розповідати друзям! А відео та фото стрибка просто "підірвуть" ваші соцмережі - будьте готові до лавини захоплених коментарів.

Адреса: вул. Криворізьке шосе, 32.

Тел: 0962728040

14) Стрільба в тирі

Фахівці стверджують: стрільба - не просто корисна практична навичка і яскрава розвага. Такий відпочинок для дорослих допомагає зняти нервове напруження, поліпшити координацію рухів і окомір. А про круті емоції годі й казати - їхній рівень зашкалює!

Тим паче, вибір зброї вражає - спортивна гвинтівка, мисливський карабін, пістолет Beretta...

Відчуйте, як біжать мурашки по шкірі після кожного пострілу.

Адреса: вул.Костомарівська, 8 (тир "Динамо").

Тел: 0962728040

15) Прогулянки на конях у Дніпрі

У цих благородних тварин просто неможливо не закохатися: це найкращі тренери, психологи і ... друзі!

Ви можете забронювати як разову прогулянку для відпочинку, розваги, так і повноцінний курс верхової їзди. Так, так, немов аристократ 18-го століття! :).

Є маршрути різного рівня складності для розваги в Дніпрі. Новачкам досвідчений інструктор розповість про те, як знайти контакт із конем, правильно триматися в сідлі та чим відрізняються між собою різні види кінного кроку.

Адреса: вул.Богородицька, 90. (кінний клуб "Allur Horse Club").

Тел: 0962728040

Активний відпочинок у Дніпрі - це неповторна палітра емоцій і вражень. Насолоджуйтеся нею сповна. І нехай у сірих буднів не залишиться жодного шансу!

Ми рекомендуємо
Почитайте блог, цікаві статті
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую