Куди піти краще, в кінотеатр або в квест кімнату Львів?

29.05.2020

Кіно або квест? Квест або кіно? Любіть обидва розваги, і не можете вибрати? Поміркуймо, чим же квест кімната краще кінотеатру і чому варто вибрати саме її. Поїхали!

Походи в кіно за останні років так 10 стали буденною справою. А ось відвідування квесту - це маленьке свято. Той випадок, коли дівчата чепуряться, а чоловіки заправляють сорочку в штани. Жартуємо, звичайно. Але ж так і є! У кіно ми звикли одягати щось повсякденне, наприклад джинси та футболку. І особливо не морочитися щодо зовнішнього вигляду. Темно все-таки.

Часом в кіно фільми тривають по 2, а то 3 години. І ви сидите без найменшого руху і подумки прощаєтеся з ногами, і не тільки. Єдина можливість розім'ятися - відвідування таємної кімнати, але так ризикуєте втратити важливу частину фільму і дратуєте сидять поруч. У квесті ж ви перебуваєте максимум 60 хвилин, та ще й в русі. До речі, якщо хочеться відпочити, то завжди знайдеться місце. Хоча з досвіду скажу: навіть самі "втомлені" гравці так захоплюються рішенням загадок і пошуком схованок, що зупинити їх неможливо!

Відвідуючи кінотеатр ми дивимося фільми. Тут все логічно. Але згадайте, як часто хочеться обговорити і прокоментувати побачене? Але косі погляди і несхвальні гримаси на обличчях сусідів змушують мовчати. Так і дивіться мовчки, мов зачаровані. А тепер про хороше: в квестах грати в мовчанку не потрібно, а навпаки, спілкування - запорука швидкої перемоги. Ви командою обговорюєте рішення загадок, іноді навіть сперечаєтеся, як вчинити в тій чи іншій ситуації. У виграші залишаються всі, особливо діти. Їм важлива увага, спілкування і розуміння того, що їх не просто чують, але і слухають. Вони хочуть провести час з батьками якісно.

Найчастіше ми ходимо в кіно, коли виходить щось вартісне. Прем'єрні фільми обходяться в 120-150 гривень з людини. Похід в кіно на 4-х обійдеться мінімум в 600 гривень + харчування. А ще кожен захоче похрумтіти попкорном з сиром або беконом, і запити шипучою газованою водою (від 100 гривень з людини).

Разом, що ми маємо? Сім'я за фільм в 1,5 години віддасть понад 1000 гривень! Так, ви побачите щось цікаве і прикольне. Звичайно, відпочинете і сміється. Але хіба не краще піти за 600-900 гривень круто і захоплюючи провести час? Де ви займетеся порятунком світу від демонів або провернеться спритне діло по пограбуванню відомого банку. Проведете крутоі позитивно цілу годину, а можливо і більше. По-моєму, вибір очевидний!

А найголовніша різниця між кінотеатром і квеструмом в тому, що в кіно ви дивитеся, а в квесті - дієте. Ви не просто спостерігаєте за голлівудськими зірками і подвигами суперменів. Ви самі стаєте головними героями і берете ситуацію в свої руки. Саме від вас залежить розвиток подій і командний результат. Квести - чудова можливість приміряти на себе найрізноманітніші ролі, опинитися в непередбачуваних місцях і отримати емоції, які надовго залишаться в пам'яті.

У XRoom вас чекає багато унікальних сценаріїв для сімейного або дружнього дозвілля. Вибирайте вподобаний квест і вперед назустріч пригодам!

 

Ми рекомендуємо
підписатися на розсилку акційних листів
не частіше 1 разу на місяць
Email
Введите свой Email
Ви підписалися на розсилку Дякую